Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров: "Залиште мого сина в спокої"

Субота, 18 вересня 2010, 00:42
Прем'єр Микола Азаров заявив, що його син Олексій не має ніякого відношення до ВАТ "Група розвиток".

Про це він сказав в ефірі телеканалу "Інтер", коментуючи публікацію "Української правди" про будівельний бізнес сім'ї прем'єра.

"Залиште мого сина у спокої. Він працює і займається своєю справою, не робить нічого протиправного, його будівельної компанії, як ви кажете, не існує в природі", - заявив Азаров.

За словами прем'єра, він прочитав статтю УП: "Вона написана майстерно, вона складається з натяків, вона складається з недостовірної інформації, ні на яких будівельних майданчиках нічого не будується".

"Моя дружина, напевно, вже кілька років, років 8, напевно, або більше, нічим не займається. Вона займається домом, своїми інтересами. Мій принцип, щоб в мою сім'ю не дуже вторгалися", - заявив Азаров.

У той же час, він повідомив, що його дружина дійсно створювала туристичну фірму: "Ця фірма давним-давно ліквідована, моя дружина там ніколи не отримувала ніяких доходів".

"Було у неї таке бажання чимось зайнятися, і ось створили таку фірму, проіснувала вона не знаю скільки, може чотири місяці, може п'ять", - зазначив прем'єр.

"До тих пір, поки я працював керівником Податкової служби, ні моя дружина, ні мій син не займалися підприємницькою діяльністю. Я був категорично проти", - додав Азаров.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування