Коаліція вимагатиме покарати чиновників, які не реагують на депутатів?

Понеділок, 20 вересня 2010, 14:41


Депутати коаліції готові вимагати в уряду, щоб високопоставлені чиновники відповіли за порушення закону про статус народного депутата.

Про це сказав лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов у понеділок після погоджувальної ради парламенту, коментуючи закиди опозиції з цього приводу.

За його словами, коаліційні фракції також мають проблеми з реагуванням деяких чиновників на запити депутатів та допуску на прийом до високопосадовців.

"У нас виникають питання, коли окремі керівники виконавчих органів влади невчасно або взагалі не відповідають на запити народних депутатів або (запити) від імені фракції", - сказав Єфремов.

"Ми ухвалили попереднє рішення переговорити з цими керівниками, і якщо вони не приймуть до уваги зобов'язання виконувати закон, то ми можемо поставити перед керівництвом Кабінету міністрів питання щодо їхньої відповідальності", - додав він.

На запитання, з ким конкретно фракція ПР бажає переговорити з цього приводу, Єфремов навів приклад, пов'язаний з ціновою політикою на авіаквитки, які, на думку депутатів, є надто дорогими у порівнянні з європейськими країнами:

"Нам хотілося б знати, хто формує цю політику і чому нам не дає відповіді, наприклад, Антимонопольний комітет, враховуючи монопольне представництво деяких компаній на нашій територій. І таких питань багато і по інших напрямках", - сказав лідер фракції ПР.   

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування