Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зірка "95 кварталу" буде кермувати "Інтером"

Вівторок, 21 вересня 2010, 10:06


На телеканалі "Інтер" 1 листопада відбудеться зміна менеджменту.

Про це "Телекритиці" повідомило високопосадове джерело у медіагрупі "Інтер".

Сергія Созановського змінять Ярослав Порохняк як новий голова правління АТЗТ "Українська незалежна ТВ-корпорація" та Володимир Зеленський як генеральний продюсер.

Разом із Зеленським у менеджменті групи "Інтер" з'являться також сценаристи брати Шефіри, які донедавна були співвласниками "95 Кварталу" разом із Зеленським. Але посади для них поки не визначені.

Основною причиною розриву стосунків між Созановським та акціонерами каналу джерела "Телекритики" називають пізній запуск телесезону.

Водночас, газета "Сегодня" пише, що Созановський "просто втомився".

"Жодної сенсації в цьому немає. Чутки про те, що Сергій піде, ходять уже рік. Він просто втомився", - сказало газеті джерело в керівництві каналу.

"Після Нового року його (Созановського) забрала з кабінету "швидка". Плюс його підкосило звільнення Єгора Бенкендорфа (став головою правління НТКУ)", - додав співрозмовник.

"Тому місце Созановського займе Порохняк - він буде займатися бюджетом, він потужний юрист і фінансист. А Володя Зеленский - креативом. При цьому він продовжить займатися й "95 кварталом" - це ж його бренд", - наголосив він.

Як стало відомо тиждень тому, офшорні компанії, близькі до голови СБУ та власника каналу "Інтер" Валерія Хорошковського, стали власниками "Студія "Квартал-95".

Головним засновником у ТОВ "Студія "Квартал-95" (за даними "Телекритики" - понад 99% статутного фонду) ще в лютому 2009 року став кіпрський офшор Art fox studios limited.

Також співвласником "Студії "Квартал-95" став Ярослав Порохняк, який на разі є віце-президентом U.A. Inter Media Group разом із Хорошковським, з котрим має давні зв'язки.

До того власниками " 95-го Кварталу" були сценаристи брати Шефири і Володимир Зеленський. Тепер брати Шефири вичищені зі складу власників ТОВ "Студія "Квартал-95", а Зеленський залишився власником 0,01% акцій.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування