Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ: Герман і моніторинг оприлюднює "нє глядя"

Вівторок, 21 вересня 2010, 19:49
Дані моніторингу, які надала журналістам заступник глави президентської адміністрації Ганна Герман, чітко підтвердили заяву "Батьківщини" про цензуру.

Про це заявив депутат від БЮТ Олександр Сочка, повідомляє прес-служба політичної сили.

Він повідомив, що заперечуючи заяву прес-служби партії "Батьківщина" про запровадження на провідних українських телеканалах цензури щодо будь-якої критики влади Януковича з боку опозиції і міжнародної громадськості, Герман надала дані моніторингу "нє глядя".

"У моніторингу від Ганни Герман можна з подивом побачити, що до числа опозиціонерів, які мали можливість виступити на телебаченні протягом тижня, зарахували незалежних експертів Андрія Новака і Сергієнка, журналістів Миколу Вересня і Наталію Лігачову, перебіжчика Майбоженко", - сказав БЮТівець.

"Щоправда, є і справжні політики-опозиціонери, російські - Борис Нємцов і Микола Касьянов", - уточнив він.

Найбільший же шок в БЮТі викликало те, що серед опозиційних спікерів у моніторингу Герман зазначено навіть Леоніда Кучму.

"З таким самим успіхом адміністрації президента слід було сюди записати Чечетова чи саму пані Герман", - зазначив депутат.

За його словами, якщо вилучити тільки ці прізвища, то присутність опозиції на телебаченні, згідно даного моніторингу, скорочується удвічі.

"А інша частина моніторингу - сюжети одного інформаційного дня про виклик Турчинова до СБУ, а також про погрози життю Тимошенко", - наголосив Сочка.

"Виходячи тільки з наданого моніторингу можна зробити висновки, що дозволено показувати на українському телебаченні, на що існують обмеження, а на що накладено табу", - додав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування