Азаров доручив міністрам піарити податкові правила

Середа, 22 вересня 2010, 10:24
 

Прем'єр Микола Азаров доручив міністрам провести низку зустрічей з депутатами для пояснення проекту податкового кодексу.

Про це Азаров заявив на початку засідання уряду, говорячи про передачу проекту закону до Верховної ради.

"Ставлю завдання членам уряду розпочати процес супроводження та роз'яснення проекту податкового кодексу в парламенті", - заявив Азаров.

"Треба попрацювати з комітетами, фракціями, народними депутатами, доводити які переваги дасть податкова реформа галузям, за які ви відповідаєте, яку нову якість життя і стан суспільства це може забезпечити", - сказав він.

Він також наголосив, oо ще до прийняття кодексу Міністерство юстиції, Мінфін, Державна податкова інспекція мають розпочати розробку нормативних актів, необхідних для введення в дію податкового кодексу.

Азаров також повідомив, що уряд готує ресурси для компенсації можливих тимчасових втрат державного бюджету після набрання чинності податкового кодексу.

"Треба бути свідомими того, що на наступний день після прийняття кодексу не буде процвітання... будуть тимчасові втрати бюджету, які ми перекриємо ресурсами, що зараз накопичуємо, буде складна робота економіки", - сказав прем'єр.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News