Заступник Єжеля каже, що несудимий

Субота, 25 вересня 2010, 02:45
Служба безпеки України не відмовляла заступнику міністра оборони Александру Черпіцького в доступі до державної таємниці.

Про це він заявив в ефірі Шустер Live.

"Є процедура. Коли мене призначили заступником міністра Міноборони міністр оборони направив до СБУ запит, згідно з регламентом і порядком, для того щоб мені дали допуск СБУ. За цей час два рази з СБУ мені прийшли папери, якими мені запропонували надати доповнення до відповідей", - повідомив чиновник.

"Ніякої жодної відмови від СБУ мені не було. Було "надати додаткові відповіді". Про мої виїзди закордон", - уточнив він.

На прохання екс-міністра оборони Анатолія Гриценка розповісти скільки разів проти нього порушувалась карна справа, Черпіцький заявив: "Я є не судимий. Не сидів жодного дня в тюрмі".

Він повідомив, що свого часу, будучи виконуючим обов'язків глави Держкомзему, зробив офіційний запит на міністра МВД Юрія Луценка з проханням надати справку про свою несудимість.

"Відповідь прийшла, що ніякої судимості у Черпіцького немає. І пан Гриценко це знає дуже добре... Нехай зробить офіційний запит", - заявив він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування