Податківці намагаються прикрити непрофесійні дії?

Понеділок, 27 вересня 2010, 21:13
Адміністрація бердянського ТОВ "Райагропромснаб" спростовує заяву податківців, що стрілянину 24 вересня почали працівники.

Як повідомила представник адміністрації підприємства Олена Нікітіна, "перешкоджати обшуку не було ніяких намірів".

"Керівники підприємств лише намагалися домогтися, щоб розблокували роботу підприємств, не зазначених в постанові про обшук, і пустили людей на робочі місця", - зазначила вона.

У відповідь на це працівниками фіззахисту була відкрита стрілянина, в результаті чого чотири цивільних особи було поранено.

"Постріли лунали тільки з одного боку, це видно на наявному у нас відеозаписі. Охорона нашого підприємства не має, і ніколи не мала зброї", - пояснила Нікітіна.

Вона зазначила, що "позиція обласної і місцевої податкової міліції в даному випадку спотворена".

"Як ми вважаємо, це спроба прикрити непрофесійні дії, які потягли за собою жертви", - уточнила представник підприємства.

У свою чергу виконуючий обов'язки начальника податкової міліції ДПА у Запорізькій області Віктор Ященко заявив, що правомірність дій податкової міліції визначить перевірка, яку проводить Бердянська міжрайонна прокуратура.

Як відомо, 24 вересня на території підприємства стався збройний інцидент між податковою міліцією та працівниками місцевих підприємств, у результаті якого постраждали два працівники податкової і двоє цивільних осіб.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування