Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Табачник хоче бути непорочним, як дружина Цезаря

Вівторок, 28 вересня 2010, 17:04
Молодь повинна направити свою енергію в "інтелектуальне русло добрих справ".

Про це заявив міністр освіти Дмитро Табачник, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Молодь може багато чого зробити для зміни політичного клімату, якщо вона спрямує свою енергію не на силове протистояння з ідеологічними супротивниками, а в інтелектуальне русло добрих справ", - сказав він.

Як зазначив міністр, щоб піти від ідеологічної війни в суспільстві, необхідно відправити "маргіналів" на політичне звалище, а осіб, які вчиняють правопорушення або кримінально карані діяння під виглядом політичних поглядів, направити до прокурора.

"Тільки так ми можемо створити умови для появи нормальної європейської опозиції, яка буде намагатися не просто оббрехати владу, а ділом, альтернативними проектами довести, що опозиція є, що їй є що запропонувати суспільству, що її концепції кращі", - сказав Табачник.

"Тільки так ми підемо від постійної загрози відродження націоналізму, нового різновиду фашизму, від загрози нав'язування тоталітарного режиму в нашій країні", - заявив він.

При цьому міністр підкреслив: "Для того, щоб вимагати від влади застосовувати по відношенню до політичних хуліганів і кримінальників силу закону, ми в своїй поведінці, у своєму русі повинні бути непорочними як дружина Цезаря".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування