Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ляшко: Сівкович і Колесніченко шукають у БЮТі пі***ів

Вівторок, 12 жовтня 2010, 17:14
Депутат від БЮТ Олег Ляшко звинувачує у появі скандального відеоролика з його участю віце-прем'єра Володимира Сівковича.

Про це він сказав у коментарі "Главреду".

"Я думаю, що це організувала влада. Раніше я сумнівався, з'являлася різна інформацію про це відео. Але наскільки я знаю, зараз це справа відомих фахівців з сексуальних утіх: Сівковича, Колесніченка і іже з ними", - зазначив БЮТівець.

"Але мене намагалися переконати, що це справа рук наших", - додав Ляшко.

Відповідаючи на питання, хто саме намагався його переконати в цьому, БЮТівець сказав: "І з того боку люди, і з нашого. Вони розповідали, що це справа рук Турчинова і Кожем'якіна".

"Але я логічно розсудив, що не можуть замовляти коментар Матвєєву (тому слідчому, який зараз коментує це відео) Турчинов або Кожемякін", - додав він.

"Як говорять у кулуарах, це справа рук Сівковича. А розкручують це відео вже Колесніченко та інші. Раніше вони шукали в нашій фракції педофілів, тепер шукають пі***ів, потім, можливо, будуть шукати зоофілів або ще кого-небудь", - зазначив Ляшко.

Як відомо, нещодавно Ляшко став "героєм" скандалу. Після цього повідомлялося, що його можуть вигнати із фракції БЮТ, однак пізніше БЮТівець Володимир Бондаренко заявив, що це питання не будуть розглядати на засіданні фракції.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...