Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В "Регіонах" побачили, як Немиря набридає європейцям

Субота, 16 жовтня 2010, 12:02
Команда Юлії Тимошенко сприймає кожен успіх діючої влади у діалозі з Євросоюзом як власну поразку.

Про це йдеться в заяві прес-служби Партії регіонів.

"Бурхлива реакція колишнього "великого євроінтегратора" тодішнього віце-прем'єра Григорія Немирі на підсумки візиту прем'єра Миколи Азарова до Брюсселя ще раз продемонструвала те, що команда Тимошенко сприймає кожен успіх діючої влади у діалозі з ЄС як власну поразку", - йдеться в заяві.

В "Регіонах" зазначають, що свого часу уряд Тимошенко нічого не зробив для євро інтеграції, а його дії "призвели до втрати довіри до України як до партнера, породили "синдром втоми від України".

"Єдиним своєрідним досягненням Немирі на європейському напрямі стало втиснення лівацької за своєю ідеологією "Батьківщини" до складу правоцентристської Європейської народної партії. Хоча українські громадяни нічого від цього не виграли", - заявили в прес-службі.

"Команда Тимошенко пішла ще далі - вона всіма силами намагається відштовхнути ЄС від України", - вважають в Партії регіонів.

В партії зазначають, що Немиря "без сну та спокою" набридає тим, хто ще йде на контакт із ним у європейських столицях, "переконуючи займати зверхню, критичну позицію у діалозі з Києвом".

"З більшовистською заповзятливістю колишній віце-прем'єр, виконуючи доручення "Партійного центру" сповідує логіку "чим гірше, тим краще" та всіляко намагається загальмувати поступ України на шляху євроінтеграції", - йдеться в заяві.

 Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування