Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Богословська запевняє, що Немирю треба терміново замінити

Четвер, 16 травня 2013, 15:32

Депутат від "Батьківщини" Григорій Немиря може бути замінений на посаді глави комітету на іншого представника цієї фракції.

Про це заявила депутат від Партії регіонів, заступник глави комітету з питань європейської інтеграції Інна Богословська, передають "Українські новини".

"Якщо пан Немиря не відповість на наш депутатський запит, то я думаю, що ми будемо ставити питання про переобрання глави комітету в рамках існуючої квоти", - зазначила вона.

"Цей комітет відноситься до квоти "Батьківщини" - будь ласка, нехай дають будь-яку іншу кандидатуру і ми її підтримаємо. Якщо Немиря не здатен налагодити комунікацію з депутатським корпусом, то він не може бути главою комітету", - сказала Богословська.

Вона зазначила, що, перебуваючи на посаді керівника комітету, кожен депутат повинен забути про свої політичні уподобання та виконувати обов'язок з організації роботи комітету, що у Немирі поки, на її думку, не виходить.

Богословська висловила сподівання, що комітет буде працювати, і зазначила, що не бачить нічого страшного в його тимчасовій бездіяльності.

Як відомо, раніше депутати Ради Богословська, Ірина Бережна та Олена Нетецька (всі від Партії регіонів) відмовилися брати участь у засіданні комітету з євроінтеграції, поки Немиря не дасть офіційну відповідь на наявну інформацію про використання ним валютних рахунків офшорних компаній і оплати з цих рахунків ЗМІ.

Немиря у свою чергу звинувачує депутатів від "Регіонів" - членів комітету у саботажі його засідань і вважає незаконною їх відмову брати участь у засіданнях комітету.

Засідання комітету з євроінтеграції вже неодноразово зривалися у зв'язку з відсутністю на них депутатів від ПР.

У четвер посол ЄС Ян Томбінський закликав депутатів відновити роботу комітету з євроінтеграції.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування