У Ющенка знають, що без об'єднання приречені на поразку

Неділя, 17 жовтня 2010, 14:13
"Наша Україна" має намір почати об'єднавчий процес з національно-демократичними силами після місцевих виборів.

Про це заявив заступник глави політради партії Володимир Огризко в Івано-Франківську, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Відразу після виборів ми почнемо цей складний, непростий, мабуть, тривалий, я не можу зараз назвати дату, коли ми приведемо всі до одного знаменника, але ми почнемо цей процес", - розповів він.

"Без цього ми приречені на поразку", - додав політик.
 
На думку Огризка, місцеві вибори "підкажуть правильні шляхи, по яких потрібно йти".

Він назвав одним із ключових питань "Нашої України" початок об'єднавчого процесу "з ідеологічно спорідненими партіями".

"У нас є таке бажання. Сподіваюся, що таке ж бажання буде і у партії "За Україну!", і у КУНу, і в багатьох інших представників демократичного національного руху, які хочуть об'єднатися заради нашої держави", - пояснив Огризко.

Він сказав, що заради об'єднання "всіх сил і на сході, і на заході, і на півночі, і на півдні" "Нашу Україну" планують перетворити на партію з чіткою ідеологією.

"Саме тому ми хочемо "Нашу Україну" найближчим часом перетворити на серйозну політичну ідеологічну структуру, яка буде мати чітку ідеологію, за яку ми будемо спільно виступати, за яку ми будемо спільно боротися", - зазначив Огризко.

Ця ідеологія, за його словами, - "це український консерватизм, це українська демократія, це українська вільна економіка, це українські національні цінності".

"Це нормальна програма української національної центристської консервативної партії", - підкреслив Огризко.

"Програма буде працювати не під особистість, не під кількість людей, а під ідеологію. Саме цією ідеологією ми постараємося пояснити, що ми хочемо, як ми хочемо, і як ми будемо робити", - підсумував політик.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування