Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Комуністи можуть вийти з більшості?

Понеділок, 18 жовтня 2010, 17:18

Комуністична партія після місцевих виборів розгляне питання про подальше перебування у складі більшості.

Як передає кореспондент УНІАН, про це на прес-конференції в Донецьку заявив перший секретар Донецького обкому КПУ, народний депутат Микола Кравченко.

За словами Кравченка, КПУ планує звернутися з відкритим листом до Президента України Віктора Януковича у зв`язку з фактами тиску на комуністів протягом виборчої кампанії в Донецькій області.

"Наша наступна акція - це відкритий лист президенту, з публікацією в усіх засобах масової інформації, з описом усіх фактів тиску. Однак, якщо чесно сказати, я не сподіваюся, що влада почує і швидко відреагує і виправить ці свої справи", - відзначив він.

Депутат додав, що у зв`язку з діями Партії регіонів у Донецькій області під час виборчої кампанії комуністи можуть переглянути свій статус у парламентській більшості.

"Ми поводитимемося так, як адекватно реагуватиме, зокрема, Президент, на наше звернення щодо цього беззаконня, що відбувається у Донецькій області. Ми не виключаємо можливість обговорити це питання (про перехід в опозицію), воно обговорюватиметься на найвищому рівні, чи то на пленумі, чи то на президії ЦК", - підкреслив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування