Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міліція затримала помічника депутата за пияцтво

Понеділок, 18 жовтня 2010, 20:06
Міліція спростовує інформацію про побиття в Тернополі помічника депутата від НУНС Івана Стойка.

Про це йдеться в офіційному повідомленні Міністерства внутрішніх справ.

"За попередньою перевіркою, ця інформація повністю не відповідає дійсності", - зазначається в повідомленні про факт побиття Віталія Сиротюка.

В МВС повідомили, що автопатруль внутрішніх військ у складі трьох прапорщиків та водія старшого солдата 16 жовтня 2010 року ніс службу по охороні громадського порядку в мікрорайоні "Дружба" Тернополя.

"Близько 23-ї години поблизу одного з будинків на лавці наряд помітив невідомого, який перебував у нетверезому стані", - зазначають в міліції.

"Чоловік, певно, перебрав таки добряче та й почувався не найкращим чином, про що досить красномовно свідчили маси того, що "не пішло", поруч з "місцем відпочинку" нетверезого", - йдеться в повідомленні.

"Для припинення порушення громадського порядку, встановлення його особи, а також недопущення заподіяння шкоди його власному здоров'ю, старший наряду прийняв рішення затримати громадянина", - повідомляє МВС.

Прес-служба відомства повідомляє, що даний епізод підтверджується відеозаписом з мобільного телефону правоохоронця.

"Нетверезий громадянин погодився поїхати з нарядом до лікарні. В автомобіль він сів добровільно, без виявлення непокори", - заявили в міліції.

В МВС зазначають, що в машині стався казус, "який в подальшому значно додав агресивності чоловікові".

"Певно, випите таки далося взнаки: контроль за організмом послабився, й інстинкти взяли гору... Однак на виході зі службового автомобіля чоловікові стало ніяково за свої мокрі штани. Він почав опиратися, не бажаючи заходити до медичного кабінету для огляду, шарпати військовослужбовців за формений одяг...", - розповідають в прес-службі.

Лікарем-наркологом була встановлена середня ступінь алкогольного сп'яніння, що підтверджено відповідним протоколом.

Працівниками міліції було складено адміністративний протокол про порушення. Після чого у присутності дружини чоловіка було поміщено в кімнату затриманих та доставлених.

"Про те, що затриманий є помічником народного депутата, він жодних документів не надав, і навіть усно про це не повідомив", - зазначають в МВД.

Про погане самопочуття чоловік повідомив о пів на четверту ранку. Черговим було викликано швидку допомогу. Лікар у присутності дружини затриманого оглянув останнього і не знайшов видимих тілесних ушкоджень.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування