Янукович поговорив з власником "Криворіжсталі" про зобов’язання

Четвер, 21 жовтня 2010, 16:47

Президент Віктор Янукович обговорив з головою правління "АрселорМіттал" Лакшмі Мітталом врегулювання ситуації, пов'язаної з виконанням інвестиційних  зобов'язань.

Про це повідомляє прес-служба президента.

"Вважаю, у нас є можливість обговорити ці питання і знайти компроміс", - сказав Янукович.

Фото прес-служби президента

Водночас під час зустрічі з генеральним директором Posco Чун-Янг Чонгом президент зазначив, що дуже зацікавлений у продовженні позитивного діалогу України та Кореї та його наповненні конкретним змістом.

"Інтеграція у світовий економічний простір потребує створення такого ділового клімату, яке б сприяло залученню інвестицій", - сказав Янукович. 

Президент висловив упевненість, що реформи, які зараз реалізуються в Україні, працюватимуть на створення комфортних умов ведення бізнесу в нашій державі.

Як відомо, Генпрокуратура подала до Господарського суду Києва позов про визнання недійсною додаткової угоди до договору купівлі-продажу акцій "Криворіжсталі".

Якщо процес закінчиться на користь прокуратури, то у держави будуть всі шанси домагатися в суді розірвання договору купівлі-продажу.

Водночас 8 жовтня президент Віктор Янукович заявив, що реприватиції Криворіжсталі, якою володіє компанія "Арселор-Міттал Стіл", не буде.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування