У Литвина називають слова екс-адвоката Пукача провокацією

П'ятниця, 22 жовтня 2010, 09:56
Прес-секретар спікера Володимира Литвина Ольга Чорна називає безпідставними звинувачення на адресу Литвина в причетності до справи Гонгадзе.

Про це вона сказала, коментуючи заяву екс-адвоката Олексія Пукача Олега Мусієнка про те, що екс-голова МВС Юрій Кравченко наказав Пукачу перепоховати тіло Гонгадзе "після візиту до нього Литвина", пише "Сегодня".

А в оточенні спікера газеті сказали, що він відреагував на слова екс-адвоката Пукача реплікою "Я вже все це пережив".

"Це просто провокація. Не факт, що Пукач це говорив. А якщо він і правда когось звинувачував, то, можливо, так просто намагається скостити собі термін", - передає видання слова людей з оточення Литвина.  

В інтерв'ю "Українській правді" адвокат Мусієнко, який пропрацював із Пукачем близько року й від послуг якого днями той відмовився, зі слів колишнього підзахисного розповів, що покійний Кравченко наказав Пукачу вбити журналіста Георгія Гонгадзе.

При цьому Кравченко нібито пригрозив: "Якщо ти не вивезеш Гонгадзе, я вивезу тебе з ним і закопаю" - і в цей момент пролунав дзвінок від тодішнього президента Леоніда Кучми, і екс-голова МВС сказав Пукачу: "Бачиш, звідки дзвонять?!".

Кравченко ж, за словами адвоката, дав і команду перепоховати тіло Гонгадзе: "Причому після візиту до нього Литвина".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування