Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ знову проситься в телевізор

П'ятниця, 22 жовтня 2010, 17:35
БЮТ просить телеведучого Євгена Кисельова запросити свого представника на програму "Велика політика" за участі глави КРУ.

Про це заявила прес-служба блоку.

"Другий тиждень поспіль влада влаштовує висмоктані з пальця спеціальні події для їхнього обговорення у програмі "Велика політика", - йдеться у заяві.

"Минулого тижня чорнопіарівська провокація американських псевдоаудиторів настільки "зацікавила" власника телеканалу та главу СБУ пана Хорошковського, що Кисельов терміново змінив свою думку щодо недоцільності запрошення на програму Юлії Тимошенко", - зазначили у блоці.

"Як і варто було очікувати, в продовження теми сьогодні до мікрофону підводять голову Контрольно-ревізійного управління Петра Андрєєва, який у своєму звіті лише переповів те, що тиждень тому за мільйони бюджетних грошей накопали в українському інтернеті так звані аудитори", - наголошується у заяві.

В БЮТ зазначили, що "поділяють теорію Кисельова про те, що "Велика політика" не концерт по заявках".

"Але оскільки на практиці це таки концерт, де адміністрація президента регулярно замовляє номери, то ведучий мав би дозволити висловлювати побажання й іншим "глядачам". Якщо, звичайно, він хоче виглядати як професійний журналіст, а не штатний конферанс'є влади", - наголосили у блоці.

Прес-служба заявила, що "БЮТ готовий надати у розпорядження Євгена Кисельова одного із ключових спікерів блоку, який дасть достойні відповіді на всі питання, які до цієї політичної сили має пан Андрєєв".

Як відомо, раніше БЮТ неодноразово вимагав від Кисельова запросити на програму лідера блоку Юлію Тимошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування