У Януковича вважають, що БЮТ фінансує не тільки Северінсен, але й екс-посла Німеччини?

П'ятниця, 22 жовтня 2010, 21:34

Депутат-регіонал Олена Бондаренко слідом за Анною Герман звинувачує західних експертів в отриманні матеріальної вигоди від опозиції.

Такий висновок можна зробити з інтерв'ю Бондаренко газеті "Київський телеграф".

Коментуючи заяви опозиції, що місцеві вибори будуть фальсифіковані, Бондаренко висловила думку, що причина тому падіння рейтингів опозиції.

"Можливо, їх шокували результати останніх соцопитувань?! Адже вони програють з тріском. Якось же треба це виправдати", - сказала Бондаренко.

За її словами, опозиція налаштовує Захід проти української влади.

"На жаль, ці істерики з допомогою прекрасного "бютівського" менеджера Немирі досягають Європи. А оскільки кричить він найголосніше, то і висновки про стан справ в Україні у Європи не завжди об'єктивні", - зазначила Бондаренко.

Крім того, за словами Бондаренко, західні експерти необ'єктивні, тому що виступають консультантами опозиції і отримують за це матеріальну вигоду.

"Ну а якщо врахувати, що багато наших віщунів (такі як Штюдеманн або Северінсен) потім знаходять собі тиху забезпечену старість в якості консультантів наших опонентів, то яка там об'єктивність, панове?!", - обурилася Бондаренко.

Дітмар Штюдеманн - колишній посол Німеччини в Україні, який у 2006-2007 був позаштатним радником президента України. Зараз є радником Deutsche Bank.

Влітку цього року за підсумками 100 днів президентства Януковича Штюдеманн сказав, що "політику нової влади можна охарактеризувати як зосереджену на стабілізації, але все-таки авторитарну".

Як відомо, раніше Ганна Герман звинувачувала екс-доповідача ПАРЄ по Україні Ханне Северінсен в тому, що вона отримала в Києві квартиру від Юлії Тимошенко.
 
У відповідь Северінсен звинуватила Герман у брехні, зазначивши, що під час одного з візитів, щоб заощадити гроші на готелі, проживала в Києві у квартирі своєї знайомої.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування