Міліція запевняє, що Яценюку нічого не зривали

Понеділок, 25 жовтня 2010, 13:32
Мітинг партії "Фронт змін" у Житомирі відбувся вчасно і у відповідності до визначеного регламенту.

Про це йдеться у заяві прес-служби управління Міністерства внутрішніх справ у Житомирській області з приводу подій, які мали місце перед початком мітингу за участі Арсенія Яценюка у неділю.

Як зазначається у заяві, 24 жовтня о 16:30 до міліції надійшло повідомлення про те, що в Житомирі, по вулиці Київській, поблизу місця проведення мітингу, виявлено автомобіль, який знаходився у зоні проведення заходу.

"Працівники міліції встановили, що дійсно у безпосередній близькості до місця проведення заходу, визначеного органом місцевого самоврядування, на автостоянці одного із торгівельних центрів знаходиться автомобіль "Форд Сієра", - зазначили у прес-службі.

У міліції повідомили, що, за даними бази даних реєстрації транспортних засобів, автомобіль належить жителю Києва.

"Експерти вибухо-технічного відділу ретельно обстежили автомобіль та будь-яких небезпечних предметів не виявили. Транспортний засіб з місця проведення заходу був евакуйований", - йдеться у заяві.

"Як з'ясувалось, власник авто, киянин, будівельник, працює у Житомирі вахтовим методом. За словами чоловіка, транспортний засіб він залишив ще напередодні на стоянці поблизу місця своєї роботи, оскільки стоянка добре освітлена у нічний час та перебуває під постійним наглядом", - зазначили правоохоронці.

"Час проведення заходу, а саме його початок, відбувся відповідно до визначеного регламенту. У подальшому будь-яких порушень громадського порядку під час проведення заходу не зареєстровано", - підкреслила прес-служба.

Як відомо, раніше у "Фронті змін" заявили, що в неділю в Житомирі відбулася спроба зірвати мітинг партії.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News