Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров не помітив синців на Путіні

П'ятниця, 29 жовтня 2010, 23:21

Прем'єр України Микола Азаров не помітив на обличчі прем'єра Росії Володимира Путіна "зовнішніх змін".

Про це Азаров заявив в ефірі телеканалу Інтер.

"Навіть якщо б я побачив синець на обличчі державного діяча, я б про це ніколи не сказав, ви ж розумієте. Але Володимир Володимирович нормально виглядав, ніяких я там не помітив особливих зовнішніх змін", - сказав він.

"Я не помітив, що у нього (Путіна) був поганий настрій. Був абсолютно нормальний настрій, і жарти були, і розмова була абсолютно спокійна", - зазначив прем'єр.

Як відомо, у середу Путін знаходився в Україні з візитом. На фотографіях, поширених прес-службою українського президента, чітко видно, що його обличчя загримоване, а під шаром тонального крему проглядається синява.

 
Також на фотографіях, опублікованих прес-службою російського прем'єра напередодні його візиту в Україну, Путіна знято так, щоб його ліва сторона була прихована від камери.

Відповідаючи на питання про скасування прийому на честь Путіна, Азаров сказав: "Я не прихильник втрачати час на таке ось проведення часу. Хоча, начебто, протокол, так, начебто, належить. Але для мене півтори години вбити на світський раут...".

"Володимир Володимирович каже: нам треба це час витрачати, або ми його витратимо на розмови, переговори і так далі? Я кажу: звичайно, давайте ми витратимо наш час на справу, а прийом проведемо якось, коли буде достойний привід", - зазначив прем'єр.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування