Фальшиві списки Тимошенко таки "вбили"

Неділя, 31 жовтня 2010, 09:06

За кілька годин до початку голосування фальшиві списки "Батьківщини" були зняті з виборів до Львівської облради.

У неділю о 4 годині ранку Апеляційний суд Львівської області задовольнив відповідну скаргу партійного осередку "Батьківщини", повідомляє Інтерфакс-Україна.

Згідно з рішенням суду, у виборчому бюлетені навпроти партії "Батьківщина" буде примітка "вибув".

Як відомо, раніше обласна виборча комісія зняла з реєстрації фальшиві списки "Батьківщини" до Львівської облради.

Після цього колишній партієць Євген Буба подав позов до Львівського окружного адміністративного суду скасувати це рішення облвиборчкому, і в суботу суд задовольнив його позов.

У той же час спостерігачі від організації "Опора" повідомляють, що рішення суду створило хаос на виборчих дільницях у Львові та області. За даними організації, члени міського виборчкому Львова роз'їхалися по дільничним комісіям, щоб розвезти рішення суду.

Крім того, багато дільничних комісій тимчасово припинили доступ виборців до дільниць, щоб проштампувати бюлетені за партійними списками до облради.

У свою чергу, глава Львівського обласного виборчкому Микола Щур заявив, що не всі дільничні комісії встигли поставити на бюлетенях штампи "вибув", повідомляє прес-служба виборчкому.

Щур звернувся до виборців із закликом бути уважними і контролювати наявність на бюлетені штампа. У разі відсутності такої позначки він рекомендував звертатися до членів ДВК з вимогою поставити таку відмітку.

За даними Щура, ніяких інших ускладнень у роботі дільничних комісій у Львівській області не виявлено.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...