Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров хоче полегшити життя кіпрським офшорам?

Четвер, 11 листопада 2010, 09:49
Прем'єр Микола Азаров розраховує на укладення угоди про уникнення подвійного оподаткування між Україною і Кіпром.

Про це він заявив під час зустрічі з президентом палати представників Кіпру Маріосом Карояном, повідомляє прес-служба уряду.

"Ми вже багато років ведемо переговори щодо підписання конвенції про уникнення подвійного оподаткування. Десять років тому, коли я працював главою податкової адміністрації, я починав займатися цим питанням", - сказав Азаров.

За словами прем'єра, "вже час поставити крапку в цьому процесі та підписати відповідну угоду".

Крім того, він подякував кіпрській стороні за підтримку євроінтеграційного курсу України. "Я думаю, Кіпр зацікавлений у запроваджені безвізового режиму з Україною, оскільки це дасть можливість збільшити кількість українських туристів", - наголосив Азаров.

У свою чергу, Кароян зазначив, що скоро очікується візит міністра фінансів Кіпру в Україну, "щоб завершити переговори, і ми сподіваємося, що така угода буде підписана".

"Стосовно плану України приєднатися до ЄС, то ми повністю його підтримуємо. Україна завжди може розраховувати на підтримку Кіпру", - сказав він.

Також, за словами Карояна, Кіпр підтримує надання Україні безвізового режиму для короткострокових поїздок наших громадян до ЄС. Водночас він повідомив про зацікавленість кіпрських компаній інвестувати у туристичну галузь України.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування