Чечетов вже знає, хто увійде в 300 спартанців

П'ятниця, 12 листопада 2010, 16:59

Поштовхом для зростання парламентської більшості стане не призначення Віктора Балоги на посаду міністра з надзвичайних ситуацій, а результат місцевих виборів.

Про це заявив перший заступник глави фракції Партії регіонів Михайло Чечетов, повідомляє УНІАН.

Відповідаючи на питання, чи не буде тертя в парламентській більшості у зв`язку з призначенням міністром не представника Блоку Литвина або КПУ, він сказав, що призначення Балоги "ще раз підтвердило послідовність кадрової політики президента, який говорив, що головне не партійний квиток, а професійні якості".

Він зазначив, що Балога "був губернатором, міністром, головою адміністрації президента, і це людина з широкомасштабним мисленням".

Як сказав Чечетов, наразі не потрібні політики, а потрібні професіонали.

За його словами, "нам сьогодні немає сенсу надувати більшість в 300 голосів у парламенті".

Він додав, що за президентські законопроекти вже голосують "330-340 народних депутатів".

Чечетов сказав, що зараз потрібні професіонали у владі, оскільки необхідно виконувати програму президента Віктора Януковича.

За його словами, "через два роки парламентські вибори проводитимуться за змішаною системою".

"Ми зможемо через два роки завести за пропорціоналкою 100 чоловік і ще 200 - за мажоритарними округами, тобто, 300 народних депутатів будуть від Партії регіонів", - сказав він.

"Але для цього потрібно виконати програму, а це можливо, коли буде професіоналізм, оскільки політика відійшла на другий план", - наголосив Чечетов.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування