У Раді хочуть розібратися з дітищем Азарова, не "зморивши" депутатів

Понеділок, 15 листопада 2010, 11:03

У п'ятницю Верховна Рада заслухає звіт тимчасової слідчої комісії щодо рішення Стокгольмського арбітражу за позовом "РосУкрЕнерго".

Про це заявив голова Верховної Ради Володимир Литвин на погоджувальній раді парламенту у понеділок, говорячи про порядок денний.

Водночас, він запропонував депутатам присвятити поточний тиждень в основному проекту Податкового кодексу.

У свою чергу, голова Комітету з питань податкової та митної політики Віталій Хомутиннік повідомив, що цей документ практично готовий до розгляду у сесійній залі.

"Зранку було роздруковано екземпляри для народних депутатів, тому комітет готовий до розгляду у другому читанні проекту про Податковий кодекс", - сказав він.

"Якщо буде прийнято рішення, що зранку (у вівторок) почнемо, то якщо буде можливість, треба продовжити робочий день на декілька годин, щоб спробувати встигнути за один день закінчити розгляд цього питання", - додав Хомутиннік.

У свою чергу, Литвин нагадав, що до законопроекту подано понад 4 тисячі поправок, тому розглянути його за один день навряд чи вийде.

"Якщо буде добра воля, буде внесено пропозицію продовжити засідання вечірнє, але це буде зроблено на ранковому засіданні. Якщо раптом ми не встигнемо це зробити і будуть депутати надзвичайно зморені, тоді є пропозиція, щоб у середу ми традиційно йшли за розкладом дня опозиції, а в четвер продовжили розгляд питання до завершення", - зазначив спікер.

"Українська правда"   

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News