Регіонал вже відхрестився від заборони на російські пісні

Середа, 17 листопада 2010, 10:05

Депутат від Партії регіонів Петро Писарчук не вводив на львівському ринку "Південний" категоричну заборону на російськомовну музику.

Про це повідомляють Українські новини з посиланням на прес-службу депутата.

За даними прес-служби, зазначена заборона стосувалася лише "конкретних підприємців, яких він викликав до себе".

При цьому в повідомленні не уточнюється кількість торговців, які потрапили під заборону, а також те, чи дозволено їм вже слухати російськомовну музику.

Пізніше прес-служба Писарчука повідомила "Українській правді", що інформація про заборону російськомовних пісень є неправдивою.

"На переконання депутата, галичанам вартувало б перейматися захистом української мови не на сході, а захищати її в рідному Львові. При чому захищати не тільки декларативно, але й практичними кроками - видавати українські книжки, надавати спонсорську підтримку творчим спілкам та організаціям і так далі", - йдеться у повідомленні.

"На ринку "Південний" не існує жодної заборони щодо російськомовної музики", - наголошується у повідомленні.

Як відомо, раніше Писарчук заявив журналістам, що 14 листопада під час перебування на підконтрольному йому ринку "Південний" він почув "вульгарні російськомовні пісні".

Депутат вважав таку музику на ринку неприпустимою і пригрозив позбавити торговців права торгувати на ринку, якщо таке ще раз повториться.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування