Сумська міськрада проголосувала за відставку уряду Азарова

Четвер, 18 листопада 2010, 07:23

Депутати Сумської міськради підтримали резолюцію підприємців, в якій висловлюється недовіра уряду Миколи Азарова та вимагається його відставка.

Як повідомляє УНІАН, 17 листопада депутати Сумської міської ради підтримали Резолюцію мітингу протесту підприємців обласного центру, який відбувся у Сумах 16 листопада.

Нею підприємці виступають проти ухвалення Податкового кодексу і вимагають негайної відставки уряду Азарова і голови Держкомпідприємництва Михайла Бродського.

"Ми висловлюємо недовіру урядові України, особисто Миколі Азарову, діяльність якого веде до економічної прірви, і вимагаємо його негайної відставки. Ми вимагаємо відставки голови Держкомпідприємництва Бродського за фактичне знищення Держкомітету, цілеспрямовану роботу по знищенню малого бізнесу", - йдеться у Резолюції.

Також підприємці вимагають встановити ставку відрахувань Єдиного соціального внеску в розмірі не більше 20% від мінімальної зарплати, зробити це негайно до вступу в дію Закону про Єдиний соціальний внесок.

За рішення про підтримку вимог представників малого і середнього бізнесу проголосував 41 депутат із 76 присутніх: 35 - від фракції партії "ВО "Батьківщина", 5 - від "Фронту змін" і один депутат - від партії міського голови Сум Геннадія Мінаєва "Рідне місто".

Сам Мінаєв назвав це рішення політичним. "Я теж підтримую це звернення, але без політичних вимог. Давайте не ухвалювати політичних рішень", - закликав він депутатів.

Решта депутатів міськради - від фракцій партії "Рідне місто", Партії регіонів і КПУ - не голосували за підтримку вимог підприємців.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування