Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міліція згадала, за що Стогнію дали звання

Четвер, 18 листопада 2010, 17:21

Головний радник Міністра внутрішніх справ Костянтин Стогній отримав звання за реальне ДТП.

Про це сказано в листі виконуючого обов'язки директора Департаменту по зв'язках з громадськістю Міністерства внутрішніх справ Миколи Бондарчука, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

Цим листом МВС спростувало слова депутата з НУ-НС Геннадія Москаля про те, що Стогній отримав свої звання за ДТП, "якого не було в природі".

Як зазначили в МВС, "згідно з довідкою, яку надало ГУ МВС України в Одеській області з підписом начальника полковника міліції Яцкова, 4 червня 2001 року на 346 км автодороги "Київ-Одеса" недалеко від смт Любашівка сталося ДТП за участю трьох іномарок".

У МВС підкреслили, що на рівній ділянці дороги за сухої погоди під час руху з боку Одеси в Київ 64-річний водій автомобіля "Ford-Mercury" не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з автомобілем "Mercedes", який рухався назустріч.

"У цей час з боку Києва у бік Одеси рухався автомобіль "Mazda 323" під керуванням 56-річного водія, який не зберіг дистанцію та скоїв зіткнення з автомобілем "Mercedes", який рухався попереду в попутному напрямку", - йдеться в повідомленні МВС.

"Внаслідок ДТП водій автомобіля "Ford-Mercury" отримав смертельну травму, а його пасажирка отримала тілесні ушкодження і була доставлена в Ширяєвському центральну районну лікарню", - повідомили в МВС.

"Туди ж був доставлений і травмований водій "Mercedes" та його пасажирка, яка від отриманих травм померла в лікарні. Водій "Mazda" отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до Одеської ГКЛ", - сказано в листі.

У МВС зазначили, що автомобілі "Mercedes" і "Mazda" внаслідок ДТП згоріли на місці.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування