У НУНС кажуть, що регіонали створили "гільйотину", щоб відбирати бізнес

П'ятниця, 19 листопада 2010, 08:34

Депутат від НУНС Микола Катеринчук упевнений, що ухвалення Податкового кодексу означає програш підприємців.

"Створена ще одна гільйотина для обрізання не свого, чужого бізнесу. Тобто все, що не належить Партії регіонів, буде обрізане через ті варварські правила, які запроваджені щодо повноважень податкової" - сказав він у ефірі ТВі, повідомляє прес-служба каналу.

Катеринчук переконаний, що методом затискання бізнесу в кулак нічого не можна досягти: "Те, що там кулаки хтось жме, ці потуги нічого не дадуть. Бо у відповідь буде просто фіга!"

"Те, що відбувається, - ідеологічна боротьба між великим, олігархічним бізнесом і малим та середнім, які виживають. Опір, який підприємці продемонстрували, можна було продовжити і дотиснути, щоб система оподаткування залишилася в тому вигляді, як хоче більшість підприємців" - вважає Катеринчук.

Водночас, він переконаний, що обов'язково буде "третє читання (Податкового кодексу), бо вони (більшість) самі не знають, що вони там наприймали".

"Їм потрібен певний час, щоб подивитися, узгодити певні статті. Я думаю, що ще буде вето президента. Я думаю, що якісь питання щодо перевірок будуть змінені. Але не більше", - сказав Катеринчук.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...