Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Льовочкін радить підприємцям набратися терпіння

Понеділок, 22 листопада 2010, 13:15

Президент Віктор Янукович розгляне звернення підприємців, які виступають проти набуття чинності нового Податкового кодексу.

Про це сказав глава адміністрації президента Сергій Льовочкін у коментарі журналістам у Брюсселі, повідомляє УНІАН.

"Звернення пікетувальників у відповідності з чинним законодавством зареєстровано в адміністрації президента і буде розглянуто главою держави", - зазначив він.

Водночас Льовочкін звернув увагу, що Податковий кодекс, який було ухвалено 18 листопада, ще не надійшов на розгляд президента з Верховної Ради.

"Тому на сьогодні у президента немає юридичних підстав для ухвалення свого рішення щодо цього закону", - зауважив глава АП.

"Ми радимо усім небайдужим до цього питання набратися терпіння і дати можливість президенту України ознайомитися з остаточним текстом ухваленого Податкового кодексу для прийняття рішення", - наголосив Льовочкін.

Як відомо, в понеділок у Києві підприємці протестують проти нового Податкового кодексу, ухваленого Верховною Радою минулого тижня.

Вони розпочали свою акцію на Майдані незалежності, після чого прийшли до адміністрації президента з вимогою до Януковича ветувати цей Податковий кодекс. Вони передали своє звернення до президентської канцелярії.  

В разі відмови ветувати Податковий кодекс підприємці погрожують ініціювати імпічмент президента та дострокове припинення повноважень парламенту.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування