Ківалов назвав свого однопартійця "ренегатом" і "ледарем"

Середа, 1 грудня 2010, 10:11

Регіонал Сергій Ківалов заявив, що заяви його однопартійця Ігоря Плохого є "нісенітницею".

"Те, що всі озвучене - нісенітниця, саме по собі очевидно. Мало того - нікому відповідати. На політичній карті України немає такого самостійного політика, як Ігор Плохой. У нього ні політичних переконань, ні суспільно корисних думок немає. Є тільки його депутатський значок", - сказав він, повідомляє прес-служба Ківалова.

"Образно кажучи, цим самим значком у мене запустив інший молодий політик, який в Партії регіонів не перебував - але вже вважає себе великим майстром інтриги, здатним непомітно для керівництва та членів партії домогтися її розколу", - заявив він.

"Хід Плохим" - це не випад проти Ківалова. Це - тільки один із серії випадів, які проти Партії регіонів, президента і його команди роблять їхні давні опоненти, використовуючи своїх "агентів впливу", - зазначив депутат.

"Останні ж ніяким підручним матеріалом не гидують. Двері, вінки, вірші і навіть значок, до якого прикріплений ледар-депутат - все йде в хід", - вважає Ківалов.

На зауваження про те, що в даному випадку з обвинуваченнями проти Ківалова виступив його соратник-регіонал, він відповів: "Додам, соратник через непорозуміння, і, на жаль, для членів Партії регіонів, і її депутатської фракції".

"Є таке слово - "ренегат", тобто відступник, людина, яка перейшла у табір противників. Він відступив від партійної лінії, почав підривну роботу всередині партії, а партія просто ще не встигла офіційно на це відреагувати", - зазначив Ківалов.

За його словами, місцева організація Партії регіонів в Одеській області звернулася до керівництва партії, лідера фракції партії у Верховній Раді, керівника обласної організації партії і політради з "викриттям аморальної і протиправної діяльності Плохого, і вимогою вигнати його з партійних рядів".

Коментуючи ініціативу Плохого злити два парламентські комітети - з правосуддя і правової політики - в один, регіонал заявив: "Якщо раптом Плохому "підсунуть" другу за рахунком депутатську ініціативу, нею може стати злиття України з Австралією, або Землі із Сонцем".

"Не більше, ніж папуга. Йому надиктували - він відтворив, в міру своєї грамотності. А ми з вами змушені це слухати. Що ж, депутатський значок - велика сила", - сказав він.

Крім того, Ківалов заявив, що "серед жителів Одещини, звідки родом Плохий, він користується заслуженою репутацією".

"Пишуть про контрабанду зброї, розкраданнях нафтопродуктів, шахрайське вилучення у держави митних платежів на сотні мільйонів гривень на Одеській митниці", - сказав він.

"До цих пір обговорюють замовне вбивство директора Кілійського виноробного заводу Анатолія Лозового, підпали цього підприємства, яке слідом за всім цим прибрали до рук структури і люди Плохого", - зазначив регіонал.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування