БЮТівець про бійку: "Дроти ніхто не бачив, крім Лук’янова... Базук не було?"

П'ятниця, 17 грудня 2010, 08:03

Депутат БЮТ Сергій Власенко вважає, що жодних підстав для кривавої бійні у парламенті не було.

"Цілий день не було жодних проблем. Блокували трибуну і блокували президію Верховної Ради. Жодних проблем, жодних інцидентів!", - сказав він в ефірі ТВі, повідомляє прес-служба каналу.

"Ніяких екстраординарних вимог (у БЮТ) не було. Вимоги було дві: перша – припинити політичні репресії, і друга – викликати до зали Верховної Ради голову Казначейства", - зазначив Власенко.

Коментуючи заяву "регіонала" Владислава Лук’янова про те, що опозиція мала при собі в сесійній залі металеві дроти і цепи, БЮТівець заявив:

"Дроти ніхто не бачив, крім Лук’янова... Базук не було? З "БЮТівською" символікою танки не заїжджали? Згадую коментарі від депутатів Партії регіонів, як вони нікого не били 27 квітня 2010 року. Зараз відбувається те саме".

Власенко переконаний: "Питання порушення кримінальної справи, абсолютно безпідставно, проти Юлії Тимошенко і отака брутальна бійка – це події одного рівня".

Він також припустив, що реанімація Генпрокуратурою справи "Україна без Кучми" відбулася за вказівкою генпрокурора Віктора Пшонки: "Справу веде слідчий, не генпрокурор, чи ще хтось. Якщо слідчий отримав команду від нового генпрокурора цю справу поновити, то він це зробив".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News