Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лавриновичу доручено підготувати розподіл обов’язків влади

Четвер, 23 грудня 2010, 19:02

Президент Віктор Янукович утворив робочу групу з опрацювання питань, пов`язаних з оптимізацією системи центральних органів виконавчої влади.

Відповідне розпорядження розміщено на офіційному сайті президента.

Янукович призначив керівником робочої групи міністра юстиції Олександра Лавриновича, а також затвердив персональний склад робочої групи.

Робоча група, відповідно до розпорядження, має розробити до 25 грудня план першочергових заходів щодо забезпечення оптимізації системи центральних органів виконавчої влади, а також здійснювати аналіз проектів положень про міністерства і інших центральних органів виконавчої влади.

Крім того, робоча група має підготувати висновки щодо оптимізації повноважень міністерств, інших центральних органів виконавчої влади, усунення дублювання їхніх завдань і функцій.

Президент доручив групі також проаналізувати забезпечення центральних органів виконавчої влади будівлями, приміщеннями, іншим майном та за результатами аналізу внести відповідні пропозиції щодо оптимізації використання ними таких будівель, приміщень, майна.

Міністри мають утворити групи для підготовки пропозицій щодо визначення повноважень міністерств і центральних органів виконавчої влади, діяльність яких спрямовується і координується Кабміном через відповідних членів Кабміну, щодо структури таких міністерств та центральних органів виконавчої влади.

Керівникам груп належить забезпечити підготовку та подати на розгляд робочої групи до 18 січня 2011 року пропозиції щодо розподілу повноважень між міністерствами, центральними органами виконавчої влади, до 31 січня 2011 року - щодо структури міністерств, центральних органів виконавчої влади та проекти положень про такі органи.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування