Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Чорновіл: "Льовочкін жорстко програв тендер на управління Партією регіонів"

П'ятниця, 24 грудня 2010, 10:13

Глава адміністрації президента Сергій Льовочкін "програв тендер" на управління Партією регіонів.

Про це заявив депутат Тарас Чорновіл в інтерв'ю ЛІГАБізнесІнформ.

Коментуючи інформацію про те, що Льовочкін виступає за проведення парламентських виборів у 2011 році, він сказав: "Що стосується Льовочкіна і 2011 року, мені здається, бажання там було, але пропало. У Льовочкіна немає бази на наступні вибори".

"Як видно, він жорстко програв тендер на управління Партією регіонів, навіть на неформальне управління. Його там досить жорстко усунули. Він може, використовуючи фактор близькості до президента і фактор голосу президента, впливати тільки на фракцію", - зазначив депутат.

"І мені здається, в тому, що БЮТівців в ніч дубово-табуреточної демократії викидали з Верховної Ради не о п'ятій ранку, сонних і тихенько під ручки, а о сьомій вечора при журналістах, з мордобоєм, струсами мозку, демонстративно, був фактор прямого впливу з адміністрації", - сказав Чорновіл.

За його словами, регіонали "від цього дуже сильно програли". "Юля отримала плюси, БЮТівці - імідж скривджених, а регіонали - "ну все, донецькі бандити". Тепер об них (регіоналів) ноги витруть. Вони це чудово розуміють, до речі", - заявив депутат.

"Крім тих, хто там більше кулаками махав, всі інші намагалися кулачки тримати при собі. Тому що розуміли, що на них все спишуть, що це чужа гра. Але, крім таких речей, прямого впливу на фракцію і на партію, мені здається, Льовочкін на сьогоднішній день не має", - заявив він.

У той же час, за словами Чорновола, прем'єр Микола Азаров "почав активно розвивати та відроджувати структуру партії".

"У нього це не дуже ще виходить, і часу немає, і не зовсім він партійний лідер, але міжнародний сектор запрацював дуже сильно", - заявив він.

"Він створює свій персональний імідж за кордоном. Янукович поїхав до Китаю і нічого не привіз, крім гарних слів. А Азаров поїде навесні у Китай - і привезе реальних інвесторів", - зазначив депутат.

"Тому це протистояння Льовочкіна і Азарова в цьому випадку грає проти Льовочкіна. І поки партія ще не зруйнована до кінця, не відрізана від Януковича, мені здається, Льовочкіну йти на парламентські вибори по суті немає з чим", - сказав Чорновіл.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування