Регіонали запевняють, що іноземні держави нікого не врятують

П'ятниця, 14 січня 2011, 13:01

Партія регіонів закликає правоохоронців ретельно розібратися з кожним випадком корупції і покарати винних.

Про це йдеться в заяві прес-служби регіоналів.

"Партія регіонів, отримавши найбільший кредит довіри за підсумками виборів від мільйонів українських громадян, сформувала органи влади і розгорнула системну боротьбу з корупцією", - наголошується в заяві.

Як зазначила прес-служба, "були порушені сотні кримінальних справ проти корупціонерів, які займали посади на різних рівнях державної влади".

"Боротьба з корупцією триває без оглядки на партійну приналежність корупціонера, злодія чи хабарника. Серед громадян, стосовно яких порушено кримінальні справи, безліч осіб, які ще вчора уособлювали владу, а сьогодні називають себе опозиціонерами", - заявили регіонали.

"Інші втікачі чиновники, які ніколи політичною діяльністю не займалися, намагаються представити себе політичними біженцями, що викликає подив", - наголошується у заяві.

У Партії регіонів заявили, що "у зв'язку з цим поширюються чутки про те, що в країні нібито почалися політичні переслідування опозиції".

"Партія регіонів твердо переконана, що всі спроби колишніх або діючих посадових осіб перешкодити системній боротьбі з корупцією потерплять невдачу", - зазначила прес-служба.

"Злодіїв і казнокрадів не врятують ні статус, ні мандати, ні партквитки, ні високі посади, ні прихильність з боку деяких іноземних держав", - йдеться у заяві.

Регіонали підкреслили, що "корупціонери, які сьогодні знаходяться в лавах так званої опозиції, не зможуть уникнути відповідальності, прикрившись гучним статусом політичних репресованих".

Як відомо, Чехія надала політичний притулок екс-міністру економіки Богдану Данилишину, щодо якого розслідується кримінальна справа.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News