Ющенко під Генпрокуратурою розкричався на людину з прокляттями

П'ятниця, 21 січня 2011, 09:41

Екс-президент Віктор Ющенко у п’ятницю прийшов у Головне слідче управління Генеральної прокуратури.

Як повідомляють "Українські новини", він прибув до Головного слідчого управління ГПУ о 9:58 для дачі свідчень у справі про своє отруєння під час його перебування кандидатом у президенти в 2004 році.

Перед будівлею Головного слідчого управління екс-президента очікували журналісти, але їх спілкуванню перешкодив конфлікт, який виник між Ющенком і невідомим громадянином.

Коли колишній глава держави вийшов з машини, невідомий чоловік підбіг до нього і почав вигукувати на його адресу образи: "Паскуда! Як ти можеш дивитися людям в очі?", - кричав він.

У відповідь Ющенко звинуватив чоловіка в тому, що він присланий під будівлю Генпрокуратури однією з політичних партій за гроші.

"Не кричіть! Оце я тобі дав право так говорити. Щоб ти ходив по своїй землі, розмовляв своєю мовою. А якщо тебе прислала сюди якась партія і з записками цими, то, будь ласка, передай великий привіт тій партії і поверни ті гроші. Діти проклянуть тебе. Я за тебе ходжу по цій землі", - перейшов на крик Ющенко.

Він також порадив громадянинові читати об’єктивні газети й увійшов під прикриттям охоронця до будівлі Генпрокуратури, так і не поспілкувавшись із журналістами.

 
Фото Українські новини

Як відомо, Генпрокуратура розслідує справу про отруєння Ющенка в розпал виборчої кампанії на президентських виборах 2004 року.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування