Герман готова провести майстер-клас із провокацій

П'ятниця, 21 січня 2011, 11:13

Заступник глави адміністрації президента Ганна Герман спростовує інформацію про участь її сина Миколи в ДТП у Хмельницькій області.

Про це вона заявила в коментарі ЛІГАБізнесІнформ, реагуючи на інформацію про те, що 4 січня 2011 Микола Герман на "Лексусі" нібито потрапив у ДТП, в результаті чого загинули троє людей.

"Чудово, що ви про це запитали. Я так чекала, коли мене про це запитають", - підкреслила Герман.

"По-перше, у мого сина немає "Лексуса". По-друге, він у цей час був в Ізраїлі. Це можна дуже легко перевірити за його паспортом. По-третє, це абсолютна технологія з того ланцюжка, як писали на якихось брудних сайтах про те, що я його хочу "влаштувати" на УТ-1", - зазначила вона.

За словами Герман, зараз "підготовлена і оплачена ціла серія таких брудних речей".

"Мені польські друзі дзвонили, що їм надсилають такі речі. Намагаються підсунути журналістам фальшивки, нібито я працювала в підпіллі "Солідарності" агентом КДБ", - зазначила вона.

"Але ці оплачені матеріали дуже неретельно готують. Там немає професіоналів. Тому що якщо б вони були професіоналами, то вони б порахували, коли була "Солідарність", а коли в Польщі була я", - додала чиновниця.

"Я працювала у Польщі з 1998 по осінь 2003 року. Тоді від підпілля "Солідарності" вже навіть сліду не було, вже Кваснєвський був президентом", - сказала Герман.

На її думку, замовні матеріали проти неї "дуже низької якості". "Якщо б вони захотіли, я б могла їх проконсультувати, як робити матеріали якісно. Тому що маленька брехня породжує велику недовіру", - зазначила чиновниця.

"Але ці теми будуть з'являтися ще і ще. У мене це викликає посмішку, бо я, чесно кажучи, думала, що у них є люди сильніше", - сказала Герман.

На її думку, "напевно, у цих людей часу не було, або кваліфікації недостатньо".

"Може, просто мало платять. Я люблю професіоналів у всьому. Навіть у провокаціях. Професіоналів треба цінувати. Але ось вчора вони, приміром, пишуть, що "музику на УТ-1 замовляє Герман". Ну, це просто класно", - зазначила Герман.

"Це при тому, що вони знають, як я ставлюся до Поплавського, який постійно на УТ-1", - сказала чиновниця.

"Але я з розумінням і великою іронією ставлюся до цих провокацій. Останнім часом ці люди почали робити мене популярною і в польській пресі. Спасибі їм, що роблять мені рейтинг. У мене, на жаль, грошей на піар немає", - заявила вона.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News