ЧОЛОВІКА, ЯКИЙ СВАРИВСЯ З ЮЩЕНКОМ, ДОПИТАЛА СБУ?

Понеділок, 24 січня 2011, 14:33

Служба безпеки України викликала на допит та відібрала паспорт у громадянина Василя Дубовицького, який критично висловився на адресу екс-президента Віктора Ющенка.

Про це заявила Ніна Шуляк, яка була свідком інциденту, повідомляє УНІАН.

За її словами, у неділю СБУ впродовж чотирьох годин допитувала Дубовицького.

"Вчора він мені передзвонив і повідомив, що до нього прийшли додому двоє чоловіків, сказали, що машина чекає, і забрали в СБУ. Йому сказали, щоб взяв теплий одяг та їжу на три дні. Він хвора людина, у нього цукровий діабет, його чотири години тримали, вимагаючи зізнання у тому, хто платить йому гроші за участь у акціях під ГПУ", - сказала Шуляк.

Вона повідомила, що у неділю Дубовицького відпустили за станом здоров’я через підвищений цукор у крові, але сказали прийти у понеділок на 8 годину ранку.

Жінка додала, що у понеділок його також допитували 4 години. Наразі, за її словами, Дубовицького відпустили, але відібрали паспорт.

Шуляк зауважила, що Дубовицькому в провину начебто ставлять саме образу Ющенка.

Жінка зазначила, що познайомилась з Дубовицьким під стінами ГПУ, куди так само як і він приходила у дні виклику на допити лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко, щоб підтримати її морально.

"Нам ніхто не платить, ми не є членами жодної партії, просто пішли за покликом серця, як її прихильники", - наголосила вона.

"Василь дуже бідна і самотня людина, у нього немає навіть телевізора і мобільного телефону. Він ледве назбирав гроші на чотири батони, які посушив і взяв сьогодні зранку в СБУ", - додала Шуляк.

Вона також зазначила, що Дубовицький передав їй інформацію про те, що СБУ має намір викликати на допит і її.

"За що мене викликатимуть, я не розумію?! За те, що з плакатом постояла?", - зазначила Шуляк.

Як відомо, під стінами Генпрокуратури сталася сварка між Ющенком і прихильником Тимошенко.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування