Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Колишній ДАІшник: Слова про "телячу мову" вирвані з контексту

П'ятниця, 28 січня 2011, 09:44

Колишній Одеський ДАІшник Олександр Швець збирається оскаржувати своє звільнення.

Про це він сказав в інтерв'ю "Сегодня", викладаючи свою версію інциденту.

"Сьогодні мене викликали до головного управління, де озвучили мені наказ про звільнення за статтею "за дискредитацію звання правоохоронця". Думаю, що я буду оскаржувати своє звільнення і добиватися відновлення на посаді", - сказав Швець.

Він стверджує, що його "просто спровокували два малолітніх провокатори".

"Той, хто зняв відеоролик, чудово підготувався до майбутнього скандалу - спочатку психологічно "розгойдав" мене, а потім перейшов на "національне" питання", - сказав Швець, додавши, що сказане ним про українську мову - "велика дурість".

Колишній ДАІшник зазначив, що не знав, що його знімають на камеру.

"Ролик переглянув тільки тоді, коли він з'явився в Ютюбі. Ролик майстерно змонтований - хлопці явно шукали міліцію, щоб влаштувати провокацію. З самого початку розмови було зрозуміло, що хлопці намагаються поскандалити і причепитися до нас будь-якими способами", - заявив він.

Олександр Швець. Фото "Сегодня"

Швець також вважає, що його слова про "телячу мову" вирвані з контексту.

"Ця фраза вирвалася в мене в момент апогею скандалу. Якби мене не довели до сказу, я б ніколи цього не сказав - я чудово знаю, що можна говорити на службі, а чого не можна", - сказав він.

"До речі, сам хлопець говорив чистою російською, матюкався теж "на великом и могучем". Його мат і образи на нашу адресу в ролик не увійшли - хлопець вимикав відеозапис в такі хвилини. Українською він сам говорив з труднощами, розмова про неповагу до української мови тривала всього декілька хвилин, після чого він знову заговорив по-російськи", - додав Швець.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування