Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович наказав Азарову розібратися з боргами

П'ятниця, 28 січня 2011, 11:03

Президент Віктор Янукович дав доручення щодо реалізації спецпроцедури погашення заборгованості підприємствам паливно-енергетичного комплексу.

Про це повідомляє сайт глави держави.

Зокрема, прем'єру Миколі Азарову доручено проаналізувати стан виконання вимог закону про заходи, спрямовані на забезпечення сталого функціонування підприємств паливно-енергетичного комплексу.

Згідно з документом, має бути зазначена загальна кількість підприємств паливно-енергетичного комплексу, які беруть участь у спеціальній процедурі погашення заборгованості, а також обсягів заборгованості, що вже погашена та має бути погашеною.

Крім того, Азаров має проаналізувати причини, внаслідок яких не повною мірою реалізовано вимоги вказаного закону щодо погашення заборгованості підприємствам паливно-енергетичного комплексу у визначений термін та наявність проблем, які можуть перешкодити завершенню процедури навіть при продовженні дії цього закону.

Також Азаров повинен взяти під особисту відповідальність розроблення та подання до Верховної Ради законопроекту щодо внесення змін до чинного законодавства для завершення процедури погашення заборгованості до 1 липня 2011 року.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...