Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко пообіцяла клеїти наклейки Януковичу

П'ятниця, 28 січня 2011, 12:46

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко відкидає звинувачення влади щодо закупівлі медичних автомобілів за завищеною ціною.

Про це вона завила на прес-конференції.

За її словами, одна з австрійських компаній під час укладання угоди запропонувала закупити автомобілі по 15 тисяч євро за кожен, "а після додаткових переговорів ціну було знижено до 12,5 тисяч євро".

"Тобто, іншими словами, єдиний визначений Австрією постачальник не завищив ціну, а дав знижку Україні. Крім того, між компанією "Vamed" і державою Україні жодного посередника не було. І, наскільки мені відомо, компанія надала всю цю інформацію у письмовому вигляді Генпрокуратурі", - сказала лідер БЮТ.

Коментуючи звинувачення про те, що закуплені автомобілі не відповідали технічним характеристикам машин "швидкої допомоги", Тимошенко зазначила, що "про закупівлю "швидких" і не йшлося".

"Мова йшла про транспорт, який довозить лікаря та фельдшера до хворого, і, в крайньому випадку, заднє сидіння автомобіля може бути розкладено для перевезення важких хворих", - сказала вона.

Лідер БЮТ також прокоментувала звинувачення щодо використання відповідних автомобілів в рамках передвиборчої агітації за рахунок написів "Програма уряду Тимошенко для сільської медицини".

"Я хочу публічно пообіцяти президенту Януковичу: якщо вони приймуть цей закон (про перерозподіл бюджетних коштів) і закуплять ще 10 тисяч машин для села, ми за рахунок грошей партії "Батьківщина" на кожній машині напишемо, що це програма уряду Януковича для сільської медицини. Я власноручно буду ці наклейки розклеювати", - сказала вона.

Водночас, на даний момент Тимошенко запропонувала Януковичу наклеїти відповідну наліпку на своєму новому вертольоті та "на кожній новій платіжці по житлово-комунальних послугах".

"Коли я вчора дивилася сюжет, де прокурори з трудом запихали ноші в транспортний засіб, який для цього не призначений, я просто подумала, як їм все ж таки припекло дискредитувати мене особисто, якщо прокурори з ношами носяться біля машини", - сказала Тимошенко, запропонувавши прокурорам засунути ноші у вертоліт Януковича.

Як відомо, проти Тимошенко завели ще одну кримінальну справу щодо закупівлі під гарантію уряду та ввезення на територію України нібито спеціалізованих медичних автомобілів "Опель Комбо".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
04:28
ISW оцінив можливості України звільнити всю свою територію від окупантів
03:22
Під час атаки на Івано-Франківщину Польща піднімала в повітря військову авіацію 
02:07
Die Welt оприлюднило мирну угоду, яку Україна та Росія могли підписати на початку війни
01:06
В Росії злетіли бомбардувальники Ту-95: оголошено масштабну повітряну тривогу
00:54
Німецькі винищувачі перехопили російський  Іл-20 над Балтійським морем
00:38
доповнено, фотоУ Харкові пролунала серія вибухів: пошкоджена медустанова, постраждала пацієнтка
23:40
Іспанія на "Рамштайні" підтвердила плани відправити Україні ракети до Patriot
23:29
Новини економіки 26 квітня: застава за Сольського, Кабмін зберіг тариф на електрику для населення
23:17
відеоПлетенчук: Росіяни посилили захист своїх суден після пошкодження "Коммуни"
23:10
Мутації та перемога природи. Факти про Чорнобильську катастрофу, які ви могли не знати
Усі новини...