Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Балога: "Я був комунікатором між двома Вікторами"

Понеділок, 31 січня 2011, 09:27

Глава МНС Віктор Балога заявив, що був комунікатором між екс-президентом Віктором Ющенком і Віктором Януковичем.

Про це він сказав в інтерв'ю газеті "Дело".

"Історія наших стосунків з Януковичем почалася ще у 1999 році. Він був у той час губернатором Донецької області, а я - Закарпатської області. Вже тоді я відчув його підтримку, коли на Закарпатті були постійні паводки", - зазначив Балога.

"З тих часів наша співпраця не переривалося, і в уряді Януковича у 2006 році довелося попрацювати міністром", - сказав міністр.

"Я був комунікатором між двома Вікторами. І впевнений: влаштовував в цьому питанні обох", - заявив він.

У той же час, Балога відмовився говорити про свій внесок у перемогу Януковича на президентських виборах "з етичних міркувань".

Коментуючи свої заяви про те, що ні за що не погодиться очолити МНС, Балога сказав: "Президент кілька разів кликав до себе і запрошував до своєї команди. Був відкритий і щирий. Говорив про свої плани і завдання, які потрібно вирішити".

"Така позиція глави держави викликала повагу і, не приховую, сильно вплинула на моє рішення. Погодьтеся, якщо глава держави зацікавлений у застосуванні моїх менеджерських якостей в інтересах країни і прямо говорить про це, відповісти відмовою - слабка позиція, яка межує з безвідповідальністю", - сказав він.

Відповідаючи на запитання, як він ставиться до кримінального переслідування чиновників колишнього уряду, Балога заявив: "У кожної нормальної людини це викликає дискомфорт, і в мене теж".

"З усіх заарештованих найкраще знайомий з Юрієм Луценком. Хотілося б, щоб для нього все закінчилося нормально і він вийшов на волю", - сказав міністр.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування