Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Балога не хоче мати справу з політичними іммігрантами

Понеділок, 31 січня 2011, 09:46

Парії Єдиний центр під силу поборотися за мандати у Верховній Раді.

Про це заявив лідер партії, глава МНС Віктор Балога в інтерв'ю газеті "Дело".

"Вважаю, партії цілком під силу поборотися за мандати у Верховній Раді. Вже зараз наші ідеологи та політтехнологи напрацьовують пропозиції щодо виборчої кампанії", - зазначив він.

"Але, як ви розумієте, поки це питання внутрішнього порядку. Як і можливість мого балотування до Верховної Ради", - заявив Балога.

Відповідаючи на питання, чи задоволений він результатом партії на місцевих виборах, лідер партії сказав: "Ми взяли голосів стільки, скільки в той час було можливо в конкретних умовах конкретного регіону".

"Враховуючи, що завзяті місцеві начальники організували проти Єдиного центру та інших непровладних партій на жорстку протидію, можна говорити про латентні голоси, які взяла наша політична сила", - зазначив він.

"Думаю, коректно стверджувати, що загальнонаціональний результат Єдиного центру - 3,5-4% голосів. Для дуже молодої партії це досить пристойно", - вважає Балога.

Крім того, за його словами, ЄЦ не веде жодних переговорів про спільну участь у виборах з кимось.

На питання, скільки грошей він готовий витратити на парламентські вибори, Балога заявив: "Витратимо все, що будемо мати, а ми нічого не маємо".

Також він зазначив, що, крім колишнього члена ЄЦ Лесі Оробець, у партії ніхто не виступив проти його призначення міністром. "Прошу зауважити, що рішення про моє входження в уряду ухвалювалося керівництвом партії, а не мною одноосібно", - додав Балога.

Відповідаючи на питання, чи веде він переговори з депутатами парламенту про їх вступ до ЄЦ, лідер партії сказав: "Не бачу кандидатур. Одні навіки вписані в партійні лави Партії регіонів, є ще кілька десятків ідейних депутатів з інших фракцій".

"А з політичними емігрантами мати справу якось не хочеться", - додав Балога.

На питання, чи є в нього плани змінити Миколу Азарова на посаді прем'єра, Балога сказав: "Справа в тому, що моє призначення міністром було сприйнято неоднозначно, хтось поставився насторожено, з острахом, сприйняв як якогось конкурента".

"Судячи з усього, щоб мене про всяк випадок нейтралізувати, і були запущені чисто "совкові" методи дезінформації. При цьому мої "доброзичливці" явно забувають, що всі ми працюємо в команді президента. Всякого роду інтриганство має непривабливий вигляд і шкодить справі. Це потрібно припиняти", - вважає він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування