Азаров не хоче зволікати з пенсіонерами

Понеділок, 14 лютого 2011, 15:42

Уряд України може відкликати законопроект про пенсійну реформу, якщо під час парламентських слухань 16 лютого пролунають вагомі аргументи для доопрацювання документа.

Про це прем`єр-міністр Микола Азаров заявив у понеділок на брифінгу, повідомляє УНІАН.

"Дуже цікаво на парламентських слуханнях послухати - чи то це буде оскаженіла критика заради критики, заради піару, в чому у нас, на жаль, опозиція досягає успіху завжди, або це справді будуть якісь серйозні альтернативні корективи, до яких ми готові дослухатися", - сказав він.

"Якщо такі конструктивні пропозиції прозвучать під час парламентських слухань, то ми готові відкликати цей законопроект, доопрацювати і представити вже в іншому вигляді. А якщо не прозвучать, а в цілому концепція законопроекту залишиться без змін, то який сенс відкликати", - сказав Азаров.

Він наголосив, що в разі, якщо вагомих аргументів за перегляд концепції пенсійної реформи не прозвучить, то законопроект доопрацьовуватиметься у Верховній Раді.

При цьому прем`єр наголосив, що "немає сенсу" зволікати з прийняттям законопроекту про пенсійну реформу.

У грудні 2010 року Кабінет Міністрів подав на розгляд Верховної Ради України проект закону "Про заходи із законодавчого забезпечення реформування пенсійної системи".

Віце-прем`єр-міністр - міністр соціальної політики Сергій Тігіпко висловив сподівання, що Верховна Рада прийме закон про пенсійну реформу в березні 2011 року.

Разом з тим, він не виключив, що до цього терміну проект закону може бути відкликаний з парламенту для внесення змін.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...