Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Група Рибакова готова до голосування з більшістю

Субота, 19 лютого 2011, 14:03

Група Ігоря Рибакова "Реформи заради майбутнього" готується до спільних голосувань із парламентською більшістю на наступному пленарному тижні.

Про це повідомив один з учасників групи депутат Тарас Чорновіл, передає Gazeta.ua.

"Очевидно, будемо співпрацювати із більшістю. Усі члени цієї групи індивідуально вступили в коаліцію. Частина депутатів мала на це принципову позицію. Частина пішла на цей крок, щоб попрощатися з БЮТом, де в них були конфлікти", - розповів він.

Група підтримає законопроекти по впровадженню реформ, каже нардеп.

"Але будемо вдаватися у текст. Оскільки до законів вноситимуть скореговані документи, ми будемо допрацьовувати їх ще на стадії проекту, а не під час другого читання", - заявив Чорновіл.

"Підтримуємо земельну реформу. Має бути ринок землі... Будемо голосувати за пенсійну реформу, але з корективами. Багато речей доведеться робити. У тому числі піднімати пенсійний вік, змінювати накопичувальну систему. Наповнення Пенсійного фонду за теперішнім законом нас не задовольняє. Готуємо свої пропозиції до Пенсійної реформи", - зазначив депутат.

Він уточнив, по яких законопроектах група не планує голосувати.

"Точно не будемо підтримувати законів, які робитимуть ущербність українській мові чи культури. Не буде ніяких других державних чи чогось подібного. Є така домовленість по фракції", - уточнив Чорновіл.

За його словами ще не визначилися як голосувати за закони "Про центральні органи виконавчої влади" та "Про Кабінет міністрів".

Як відомо, 16 лютого на засіданні парламенту спікер Володимир Литвин повідомив, що у Верховній Раді створено депутатську групу "Реформи заради майбутнього".

До складу групи увійшли 20 народних депутатів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування