Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гриценко: Янукович не відрізняється від Ющенка

Неділя, 20 лютого 2011, 20:01

Президент Віктор Янукович має оновити склад Кабміну на 70%.

Про це заявив депутат від НУНС Анатолій Гриценко у інтерв'ю "Газеті по-українські".

"Рік назад у Харкові з помпою заявили, що вирішили питання газу, Чорноморського флоту, розпочинають спільні проекти у галузі авіації, космосу. Але здобутків нема. Підвищили населенню ціну за газ. Ще не одне підвищення буде. Значить - чистий обман", - сказав він.

"Янукович був із державним візитом у Китаї, Польщі. Більше за п’ять років із держвізитом він туди не поїде. Азаров їздив до Лівії. І що? Ефективність - близька до нуля", - заявив Гриценко.

"Рік тому після поїздки до Брюсселя обіцяли, що от-от буде зона вільної торгівлі, безвізовий режим, угода про асоціацію з ЄС. І що? Пусті декларації, бла-бла-бла... У цьому плані Янукович не відрізняється від Ющенка. Усе те саме, тільки з інтервалом у п’ять років", - наголосив депутат.

Відповідаючи на питання, як президент може якісно змінити цю ситуацію, він сказав: "Вихід зазвичай там, де і вхід. Він почав із формування команди, й до цього треба повертатися. Оновити на 70 процентів склад Кабміну - як перший крок".

"Треба проламувати саботаж чиновників, особисто контролювати ключові етапи, аж до отримання результату. Перший рік показав, що важко говорити про моральність, відповідальність і професійність цієї команди", - зазначив Гриценко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування