Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Герман допускає, що питання до Януковича фільтрували

П'ятниця, 25 лютого 2011, 22:54

Заступник глави адміністрації президента Ганна Герман допускає, що місцеві чиновники фільтрували питання до президента під час проекту "Розмова з країною".

Про це вона заявила в ефірі Шустер Live, відповідаючи на питання, чи були підготовлені питанні та відповіді президенту Віктору Януковичу.

"Ви чули, як говорив президент. І ви, очевидно, бачили, що йому не треба спеціально щось готувати. Він скаже вам і відповість вам на те, що вас цікавить", - сказала Герман.

"Але знаєте, місцеві чиновники, вони страшно перестрашені...Вони страшно бояться, щоб не дай Бог, щось хтось не те сказав, бо президент довідається, що він там виробляє на місці", - зазначила вона.

"Тому я цілком допускаю, що вони могли фільтрувати питання", - заявила Герман.

Водночас, за словами чиновниці, "президент дуже багато і часто їздить по регіонах, і дуже багато зустрічається з простими людьми".

"Я була недавно у Чернівецькій області, він прийшов у звичайну, просту сім'ю. це було минулого тижня. І вони розмовляли десь півтори години з пенсіонером. Навіть казав мені протокол, випили собі по 50 грам", - зазначила вона.

"Тому я думаю, що президент дуже добре знає і орієнтується, що відбувається", - наголосила Герман.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...