Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гримчак виграв бій у війні зі Стогнієм

Четвер, 10 березня 2011, 12:22

Суд визнав незаконною відмову у порушенні кримінальної справи після бійки депутата від НУНС Юрія Гримчака і Костянтина Стогнія.

Як повідомляє прес-служба "Народної самооборони", Подільський райсуд Києва визнав незаконною постанову прокуратури про відмову депутату Гримчаку в порушенні відповідної справи.

"З постанови про відмову в порушенні кримінальної справи вбачається, що заступник прокурора прийняв рішення, не з'ясувавши та не проаналізувавши всі обставини справи, які могли б повністю розкрити наявні ознаки складу злочину", - йдеться у рішенні суду.

Суддя зауважив, що прокурор вислухав свідків з боку Стогнія і з боку Гримчака, але в постанові про відмову в порушенні кримінальної справи не вказав, чому від відкинув свідчення свідків з боку нардепа і прийняв до уваги лише покази свідків з боку Стогнія, йдеться у повідомленні.

Суд вважає, що потрібно провести перевірку всіх недосліджених обставин справи та опитати свідків, які не є зацікавленими особами, зазначили у прес-службі.

"В судовому засіданні я наводив ті ж самі аргументи, що і в прокуратурі, коли мене опитували. Але тоді нас не почули. Сьогодні ж суд нарешті мене почув", - сказав Гримчак.

"Це було не рішення прокуратури про відмову в порушенні кримінальної справи, а проста відписка, бо перевірки моєї заяви не було зроблено", - заявив Гримчак.

"Коли мені було відмовлено в порушенні справи, то це було трохи дивно з огляду на те, що саме відбулось біля приміщення студії. Вражала і брехня Стогнія про те, що він мене начебто не чіпав", - додав він.

Як відомо, інцидент між Гримчаком та Стогнієм стався 12 листопада минулого року близько 22:30 біля приміщення студії "Шустер live".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування