Онопенко радий, що він не держиморда

П'ятниця, 11 березня 2011, 13:15

Глава Верховного суду Василь Онопенко заявляє, що буде надалі більше прислухатися до думки своїх колег.

Про це він заявив, відповідаючи на питання про те, які уроки він для себе виніс після засідання пленуму в п'ятницю, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Я розумію, що необхідно більше працювати з колегами окремо незалежно від того, хто яку позицію займає і більше спілкуватися і відчувати пульс", - сказав Онопенко.

"Звичайно, можливість для поліпшення завжди є. Той, хто не робить висновків, той зупиняється на місці або рухається назад. Тому критика це досить здорово, я завжди ставлюся до цього абсолютно нормально", - зазначив він.

Разом з тим, Онопенко підкреслив, що багато реплік, висловлених суддями на засіданні пленуму в п'ятницю, були не об'єктивними. За його словами, він не сприймає "критиканства".

"Чекають якусь ситуацію, а потім починають говорити маячню, але таких суддів мало", - сказав глава Верховного суду.

Як відомо, у п'ятницю пленум Верховного суду не підтримав ініціативу 19 суддів ВСУ про висловлення недовіри Онопенку.

Коментуючи такі результати пленуму, він сказав: "Я вдячний колегам (які не підтримали ініціативу недовіри главі Верховного суду) за висловлену позицію".

Онопенко запевнив, що не буде жодним чином мститися тим суддям, які голосували за висловлення недовіри.

"Це дуже добре, що у Верховному суді я не є, вибачте держимордою. Я цього не робив (залякувань та репресій) і ніколи не буду робити", - сказав він.

"Більше того, це буде мене стимулювати звертати увагу на ті проблеми, які висвітлювалися і сьогодні були підняті...тому все в порядку, Верховний суд буде працювати", - зазначив Онопенко.

Інтерфакс-Україна

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування