Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко про Азарова: "Треба залишити в спокої цю літню, втомлену людину"

П'ятниця, 11 березня 2011, 14:27

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко наголошує, що теперішня влада не проводить реформ.

Про це вона сказала на прес-конференції, присвяченій року діяльності уряду Миколи Азарова.

"Ніколи в Україні не було таких соціальних провалів. Навіть у розпал кризи", - зазначила Тимошенко.

"Нав'язується пропагандистська теза, що Янукович - це перший президент, який в Україні проводить реформи. Хочу чітко сказати - ніяких реформ не існує", - заявила Тимошенко.

"Всі реформи, які вони проводять - це будівництво вертолітних площадок для голубого вертольоту, це закупівля люстр по 50 тисяч доларів, це будівництво Межигір'я, і, можливо, ще деякі нюанси, пов'язані з операцією на коліні. Оце й всі реформи", - сказала вона.

Тимошенко нагадала, що, згідно з міжнародними рейтингами, "збагачення оточення Януковича відбулося в рази".

"Вони встигли на 900 мільйонів підвищити видатки на депутатів, вони встигли у півтора рази збільшити видатки на утримання президента. Президент встиг своєму сину-стоматологу прикупити банк за 100 мільйонів гривень, прем'єр встиг своєму сину перерахувати 150 мільйонів гривень на приватну компанію", - сказала вона.

За словами Тимошенко, усі без виключення державні рішення ухвалюються в адміністрації президента, у той час як уряд - "це кунсткамера хлопчиків для биття".

"Не існує уряду Азарова, і взагалі потрібно залишити в спокої цю літню, втомлену людину, який вже ні за що не відповідає і нічого не вирішує", - наголосила вона.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування