Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азарову поставили 2 з плюсом

Понеділок, 14 березня 2011, 15:59

В Україні спостерігається тенденція до погіршення ставлення населення до діяльності влади.

Про це заявив директор соціологічної служби Центру ім. Разумкова Андрій Биченко у понеділок під час засідання круглого столу у Києві, повідомляє УНІАН.

"У лютому 2011 року 46,9% громадян повністю не підтримували діяльність уряду", - сказав він, зазначивши, що, водночас, рік тому очікування населення були позитивними.

За даними соціолога, із 22 сфер життя в Україні лише у двох рівень відповідей респондентів – "покращилося" - не є нижчим, ніж рівень відповідей – "погіршилося".

"Ці сфери – становище російськомовного населення і міжнаціональні відносини. Для всіх інших двадцяти сфер кількість відповідей, що ситуація погіршилася, перевищує кількість думок, що ситуація покращилася. Зокрема, для із семи сфер абсолютна більшість громадян відзначили, що ситуація погіршилася", - зазначив експерт.

"Окрім традиційних економічних сфер, це рівень цін, рівень добробуту людини, рівень оплати праці. Також більше половини опитаних вважають, що знизилася упевненість громадян у завтрашньому дні, ставлення громадян до влади і, що найцікавіше, рівень стабільності, на думку 56% громадян, погіршився за цей рік. У той час, як лише 11% вважають, що він покращився. Стабільність для громадян не настала", - констатував Биченко.

У зв’язку з чим, за даними дослідження Центру Разумкова, майже 53% громадян вважають, що ситуація у цілому в Україні погіршилася за рік діяльності Кабінету міністрів на чолі із прем’єр-міністром Миколою Азаровим, додавши, що середня оцінка діяльності уряду становить 2,46 за п’ятибальною шкалою.

Як також наголосив соціолог, зараз в Україні спостерігається тренд погіршення ставлення населення до діяльності влади. "Тому можна зробити висновок, що, з рештою, швидше за все у найближчий рік ставлення до влади буде погіршуватися", - зауважив експерт, висловивши думку, що цей рік можна назвати роком втрачених можливостей.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
17:05
Україна не збирає даних про масштаби кібернасильства – експертка
16:51
БоксУсик посідає третє місце в оновленому рейтингу найкращих боксерів за версією The Ring
16:35
ФОТОЖінка намагалася продати за мільйон свого 2-річного сина у Дніпрі
16:32
фотоАфриканський пил дістався Києва
16:16
Мега-курорт, або мега-екологічна катастрофа. Як пов'язаний з Коломойським проєкт може знищити дику природу Карпат
16:14
фотоУ Запоріжжі депутати обрали нового виконуючого обовʼязки міського голови
16:10
"Мертві душі" та гроші повз бюджет: очільниця НАУ розповіла, які проблеми треба вирішити у виші
16:05
Справа про оборудки із землею: крім Сольського, підозру отримав його заступник
15:54
Російські силовики взялися за заступника Шойгу після спецоперації ГУР – джерела
15:31
"Село, якого більше немає": оператори показали відео із розбомблених Кринків на лівому березі Херсонщини
Усі новини...